Nakon maestralnog izdanja protiv Real Sociedada, Luka Modrić zaslužio je još rijeku hvalospjeva, a oni stižu sa svih strana.  Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić asistirao je i zabio pogodak u pobjedi Real Madrida od 4-1 nad Real Sociedadom, nakon čega su ga pohvalili suigrači, ali i drugi.

"Posljednjih mjeseci sam davao intervjue te uvijek kažem kako je zadovoljstvo biti na terenu uz Luku i Tonija (Kroosa). Svjesni smo da su u određenim godinama, ali ključno je kako treniraju i kako rade, te kako se čuvaju", izjavio je vezni igrač Casemiro poslije utakmice u kojoj se Real Madrid učvrstio na vodećem mjestu španjolskog prvenstva.

"U Modriću ćemo još puno uživati jer je veliki igrač", dodao je brazilski reprezentativac. Nešto kasnije, stigla je i grafika stranice za sportsku statistiku - Sofascore. 

Modrić je u najboljoj momčadi La Lige ovoga tjedna prema njihovom izboru. Inače, Real Madrid je i jedina momčad koja ima dva igrača u najboljoj ekipi tjedna.  Osim njega, Sofascore posebno istiće Iaga Aspasa, Celtinog heroja koji je zaradio ocjenu 9.5 i naslov igrača tjedna.