Karim Benzema (35) napustio je Real Madrid nakon 14 godina i karijeru će nastaviti u saudijskom prvaku Al Ittihadu. Kako je naveo Fabrizio Romano, francuski napadač potpisao je s novim klubom ugovor do lipnja 2025. godine. Ima mogućnost produžiti ga na dodatnu sezonu.

Benzenima će plaća biti oko 200 milijuna eura po sezoni, a u tu cifru su uključene i brojne komercijalne pogodnosti, piše Index.hr.

Kapetan hrvatske reprezentacije i veznjak Reala Luka Modrić na Instagramu se oprostio od dugogodišnjeg suigrača i prijatelja. Emotivna poruka objavljena je nešto iza 20 sati, a Modrić je u njoj napisao sljedeće:

"Istovremeno sam tužan i ponosan jer sam imao čast 11 godina igrati s jednim od najvećih nogometnih talenata. Znao sam da si sjajan igrač kada sam stigao ovdje, ali već sam na prvom treningu shvatio koliko si poseban. Osim što si sjajan nogometaš, kroz zajedničke godine ispisivanja povijesti ovog fantastičnog kluba shvatio sam i koliko si posebna osoba. Već mi nedostaješ, prijatelju. Hvala ti na svemu i želim ti sreću na novoj pozornici".