Real Madrid i Manchester City od 21 sat igraju uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka. City je na Etihadu slavio 4:3 u spektakularnoj utakmici i blagi je favorit za ulazak u finale Lige prvaka, u kojem boljeg iz ovog dvomeča čeka Liverpool. Uoči utakmice Realov Luka Modrić komentirao je priče da je njegova momčad do polufinala imala sreće.

Naime, Real Madrid je u ludim dvobojima izbacio PSG i Chelsea, a u Manchesteru prije osam dana City je bio dominantnija momčad i mnogi smatraju da je rezultatska razlika trebala biti veća u korist momčadi Pepa Guardiole.

Modrić tvrdi da ga takve izjave nasmijavaju.

"Neka misle što žele. To je nepravedno mišljenje i nasmijava nas. Nemojte me nasmijavati. Svatko može reći što želi. Fokusirani smo na svoj rad, a ne na ono što govore vani. Nemoguće je samo srećom pobijediti toliko momčadi, osvojiti toliko Liga prvaka i slaviti u toliko polufinala. Potrebne su kvaliteta i vjera, to su faktori koji nas čine velikima", rekao je hrvatski kapetan.

Modrić je najavio bolji Real u odnosu na viđeno u Engleskoj.

"Vrlo smo samopouzdani jer znamo da u prvoj utakmici nismo odigrali najbolje, a ipak smo zabili tri gola. Sutra ćemo biti bolji. Imamo karakter, kvalitetu, kao i povijest. Ovaj klub je pobijedio puno velikih utakmica i osvojio je najviše naslova Lige prvaka. Nikada se nismo predavali. Znamo što nam je činiti, ovo je najvažnija utakmica sezone. Moramo odigrati najbolju utakmicu ove godine i spremni smo''.