Španjolski mediji pišu da je hrvatski nogometaš Luka Modrić dobio unosne novčane ponude iz Saudijske Arabije i Sjedinjenih Američkih Država, ali da ga zanima samo Real Madrid i da će pokušati produžiti ugovor i za sljedeću 2023/2024 sezonu.

Iako ima 37 godina, Modrić još uvijek igra na vrhunskoj razini i njegove igre su iz sezone u sezonu sve bolje, a španjolski AS piše da je hrvatski veznjak već počeo pregovore s čelnicima kluba u vezi produženja suradnje i da bi na kraju ove sezone trebao dobiti još jedan jednogodišnji ugovor.

Poznata je politika Reala da igračima koji su stariji od 30 godina može produžiti ugovor na samo jednu sezonu, no bez obzira na to, Modrić ne planira promijeniti sredinu i sebe, uz ovu, i sljedeće sezone vidi u dresu Kraljevskog kluba.

Tome u prilog ide i informacija koju je objavio AS, a koji tvrdi da je hrvatski igrač imao unosne financijske ponude iz Saudijske Arabije i SAD-a, ali da ih je odbio jer još uvijek želi igrati nogomet na najvišoj razini i želi ostati u najboljoj formi do Europskog prvenstva 2024. godine.

Modrić je u Real došao 2012. godine iz Tottenhama za blizu 30 milijuna eura, a nakon prve sezone bio je proglašen najgorim pojačanjem kluba. Ipak, nakon što se adaptirao na novu sredinu, počeo je sa sjajnim igrama i na kraju je u Realu osvojio pet Liga prvaka.

Ukupno je za Kraljevski klub odigrao 455 utakmica u svim natjecanjima, a postigao je 36 pogodaka i tome dodao 74 asistencije.