Luka Modrić je sinoć u Dortmundu opet bio među najboljim Realovim igračima, no ti više nije vijest. To se očekuje od, po mnogima, najboljeg veznjaka na svijetu. Modrić je dirigirao Realovu igru, oduzimao lopte, bilo ga je po cijelom terenu, a lijepom asistencijom pomogao je Ronaldu da u 79. minuti riješi utakmicu.

Real je nakon slabih igara u prvenstvu, na "svojem" terenu, u Ligi prvaka, izgledao kao prava momčad.

"Dobro smo otvorili sezonu, ali u zadnje vrijeme imamo problema kod kuće u prvenstvu. Stvaramo šanse, ali ne zabijamo. No, znamo gdje smo griješili i ne gubimo samopouzdanje što se moglo vidjeti i protiv Borussije", rekao je Modrić.

On, Gareth Bale i društvo sljedeće dvije europske utakmice igraju protiv Tottenhama, njegova bivšeg kluba. Luka je u Tottenham stigao u ljeto 2008. godine iz Dinama za 21 milijun eura. Odigrao je 160 utakmica te zabio 27 golova uz 14 asistencija nakon čega ga je Real četiri godine kasnije doveo za 35 milijuna eura.

Gareth Bale je stigao u Tottenham 2007. iz Southamptona za 15 milijuna eura da bi šest godina, 203 utakmice i 56 golova kasnije otišao u Real za tada rekordnih 100 milijuna eura.

"To će za mene i Garetha sigurno biti dvije jako emotivne utakmice, osobito ona u Londonu gdje se vraćamo nakon puno godina. Žao mi je što se ne igra na White Hart Laneu, ali i Wembley je predivan stadion. Čekaju nas sjajne utakmice", rekao je Luka koji je Ronaldu asistirao za treći Realov gol.

"On je nevjerojatan. Tek je došao s odmora, a izgleda kao da uopće nije izbivao. U odličnoj je formi i puno nam znači što se vraća u momčad", zaključio je Modrić.

Dnevnik.ba