22-godišnji mladić preminuo je od posljedica ranjavanja nožem u Splitu, priopćila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Oko 55 minuta poslije ponoći, u Ulici Domovinskog rata u Splitu došlo je do naguravanja više osoba, pri čemu je 22-godišnjak uboden nožem.

Ozlijeđeni mladić je hitno prebačen u splitsku bolnicu, ali je u 1:20 sati preminuo od zadobivenih ozljeda. Policija je privela tri muške osobe koje se dovode u vezu s navedenim događajem.

Braća se sukobila s mladićem na ulici, najstariji otišao u stan po nož i ubio ga

Kako javlja Slobodna Dalmacija, uhićena su trojica braće, navodno ovisnici o drogi. Napad se dogodio ispred zgrade u kojoj žive.

Prema neslužbenim informacijama, sva trojica su se sukobila s 22-godišnjakom. U jednom trenutku najstariji brat je otišao po nož u stan u kojem žive. Njime je zadao više teških rana mladiću koji im je podlegao. Po dolasku policije se opirao uhićenju. Kada je uveden u službeno vozilo, glavom je udarao u žičanu pregradu unutar vozila i urlao na sav glas.

"Ne znam jesu li i prije nekog napali, ali znaju ulazit u dućane, pečenjare i kafiće i žicat pare. Nisam vidio da su agresivni. Nisam ništa čuo dok nije došla Hitna i policija sa sirenama. Tko zna zašto su napali jadnog momka, i još njih tri na jednoga", ispričao je za Slobodnu stanar obližnje zgrade.

Više informacija trebalo bi biti poznato nakon očevida.