Rus Boriska Kipriyanovich (21) svašta je, samo nije običan mladić. Sjećanje na prošli život fenomen je koji se proučava diljem svijeta u nekoliko znanstvenih kategorija i još uvijek stručnjaci ne mogu dokučiti je li moguće da se netko sjeća nekog prošlog proživljenog života.

Rus Boriska Kipriyanovich tvrdi da je u prošlom životu živio na planetu Marsu kojeg je uništio rat, točnije nuklearna katastrofa, piše viralthread. On od malih nogu tvrdi da "Marsovci" i danas žive na Marsu, ali su zbog nuklearne katastrofe koja ih je zadesila primorani živjeti ispod površine.

Kipriyanovich tvrdi da su izuzetno tehnološki napredni i da udišu ugljikov dioksid. Dodaje i da su visoki preko 2 metra. "Marsovce" opisuje kao vječno mlade i tvrdi da prestaju stariti s 35 godina života.

Za sebe Kipriyanovich kaže da je u prošlom životu živio na Marsu i bio pilot. Navodi da je posjetio Zemlju, točnije drevnu egipatsku civilizaciju. Upravo je buru u javnosti pobudila njegova posljednja tvrdnja u kojoj kaže kako će se svijet promijeniti kad se otključa Velika sfinga u Gizi.

On kaže da je mehanizam koji je ključ za ulazak u Veliku sfingu sakriven iza njezinih ušiju! O njemu je snimljen film još dok je bio maleni dječak jer znanstvenici nisu mogli dokučiti kako tako mlad može imati toliko znanje o temama o kojima govori. - Ne bojim se smrti jer živimo vječno, rekao je Kipriyanovich za koga mnogi vjeruju da je u prošlom životu zaista živio na Marsu!