U prostorijama osnovne glazbene škole „Franjo S. Vilhar“ u Livnu 13. lipnja 2022. održani su ispiti za glazbenike iz Rame. Ispitu je pristupilo 9 učenika u klasi prof. Biljane Glibo i svi su uspješno i dobro završili još jednu godinu svoga glazbenoga školovanja.

"Ovo je jedna prekrasna suradnja i zahvalni smo ravnatelju glazbene škole gosp. Mladenu Jelaviću i profesorima ove škole koji su nam omogućili da na ovaj način steknemo diplome kako bi se mogli i dalje glazbeno školovati" rekla je prof. Biljana Glibo za naš portal i dodala da je ponosna na sve svoje učenike koji se trenutno školuju, kao i na one koji su završili te su danas magistri glazbene umjetnosti.

Učenici koji su pristupili ispitu su Ivan Dedić učenik II.razreda, Magdalena Tule, Manuela Ćurić i Ana Markešić učenice III. razreda, Ana Bilić i Mile Krešo učenici IV. razreda, Sara Jelić i Antea Petrović učenice V.razreda i Ana Bešker učenica VI.razreda.

Sve troškove ispita kao i prijevoza do Livna platili su roditelji ove djece. Čestitamo djeci kao i njihovoj profesorici i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu.