Općinski odbor mladeži HDZ BIH Rama, na čelu sa predsjednicom Adrijanom Prskalo, posjetilo je 02.06.2015. god. Ministarstvo pravde Bosne i Hercegovine, gdje su se sastali sa ministrom dr. Josipom Grubeša.

Prije samog sastanka sa Ministrom, mladež je obišla Zgradu Parlamentarne skupštine BiH i Zgradu prijateljstva između Grčke i BiH te su se upoznali sa načinom rada državnih institucija te funkcioniranjem izvršne i zakonodavne vlasti u BiH.

Na sastanku sa ministrom, predsjednica OO Mladezi HDZ BIH Rama, Adrijana Prskalo čestitala je, u ime cijelog odbora ministru na imenovanju istaknuvši  kako je cijela mladež Rame ponosna na njega. „Uistinu smo ponosni  što je naš  Ramac, prijatelj i kolega danas ministar u Vijeću ministara. Tvoj put nam svima može biti primjer i pokazetelj da rad i upornost na kraju daju rezultate“ , ponosno je istaknula predsjednica.

U daljnjem razgovoru Adrijana je upoznala ministra sa radom i aktivnostima OO Mladeži HDZ BIH Rama, ali i sa problemima s kojima se svakodnevno Mladež susreće.

Ministar je zahvalio OO Mladeži HDZ BIH Rama na čestitkama i iskazao punu potporu Mladeži u radu, naglasivši da se nikad ne smije odustajati od svojih ideja, jer samo dugotrajan i mukotrpan rad daje rezultate.
 
OO Mladeži HDZ BiH Rama