Ne svakadašnji događaj na koji je mogao rezultirati i puno gorim scenarijem nego što je bio, ovog vikenda dogodio se na jednom vjenčanju u Hercegovini.

Kišni subotnji dan je već poprilično narušio idilu mladog bračnog para koji se taj dan vjenčao, ali ono što je slijedilo nitko nije mogao predvidjeti.

Mladenci su svoju svadbenu večeru upriličili u svadbenom salonu Valentino u Sovićima, gdje se na večeri okupilo tristo uzvanika. Kad se očekivao najsvečaniji dio večeri, kad je “Mozaik bend” koji je svirao na ovom vjenčanju uveo mladence u svadbeni salon, dogodio se šok, mladenka se, dok je plesala na plesnom podiju okliznula i pala.

Svi su mislili da nije strašno, ali odmah se vidjelo da joj desna ruka nije dobro i da se udarila u glavu, te počela gubiti svijest.

Kako doznaje portal SirokiBrijeg.info od uzvanika koji su nazočili na svadbi, mlada je ostala na podiju do dolaska hitne pomoći iz Gruda, koja je utvrdila da se radi o slomljenoj ruci i udarcu u glavu.

Kolima hitne pomoći mladenka je prebačena u Grude na previjanje i slikanje, da bi se točno utvrdile ozlijede. Nakon dva sata mladenci su se vratili u salu, na oduševljenje svih uzvanika i nastavili svoj najsretniji dan, koji će im zasigurno ostati u trajnom sjećanju.

Nadamo se, kako će mlada brzo preboljeti taj “nesretan” trenutak i da će joj u sjećanju ostati samo oni najljepši događaji tog dana, te im oboma želimo u budućnosti puno sreće, zdravlja i ljubavi da ih prate kroz njihov zajednički život.

SirokiBrijeg.info