"Lako je moguće da je to - to. Ja sam to najavio. Razmislit ću dobro. Bilo bi lijepo odraditi oproštajnu borbu, ali ne znam hoće li to biti moguće. Ne znam hoće li mi zdravstveno stanje to dopustiti, koliko mi koljeno još može izdržati", rekao je Mirko Filipović nakon što je sletio u zagrebačku zračnu luku.

Cro Cop se vratio nakon što je na Staru godinu u Saitami osvojio Rizinov Grand Prix nokautiravši u finalu Iranca Amira Aliakbarija.

"Kad sam ušao u tu finalnu borbu pred očima mi je bio moj sin Ivan. Razmišljao sam o njemu, o obitelji, o mojoj supruzi... Svi oni su puno toga prošli i propatili sa mnom. Teško je njima to nekad bilo gledati i nisam želio da me iznose iz ringa ako izgubim. To mi je bio dodatni motiv", rekao je Filipović koji je, osim pehara, osvojio i 350.000 dolara, dijamantni sat i pojas prvaka.

Na Plesu su ga dočekali sinovi Ivan i Filip, kojima je i posvetio pobjedu u Japanu.

"Odlično se osjećam, ali sam strašno umoran. Nisam tjednima spavao kako treba. Moram se odmoriti dan, dva, onda idem doktoru da mi pogleda koljeno, a onda u moju Privlaku", zaključio je Filipović. (prvi.tv)