Jučer je u radnoj posjeti Udruzi 3. Bojne brigade Rama i branitelja Uzdola boravio ministar branitelja  HNŽ-e g. Oliver Soldo sa svojim pomoćnikom za pravne poslove g. Anto Džalto. Ministra su dočekali predsjednik Udruge Jozo Prskalo, tajnik  Miro Vlajčić i član Udruge  Dragan Marić.

U vrlo konstruktivnom razgovoru, ministar je upoznat s radom Udruge, te njezinim ciljevima vezanim za projekte u tijeku i projekte na kojima planiramo raditi u bližoj budućnosti. Obećana je sva  moguću potpora  koju može pružiti Ministarstvo branitelja i povezivanje čelništva udruge sa  institucijama koje mogu dati potporu našim projektima.

Kako je posjeta bila u dane kada se sjećamo svojih pokojnika, ministar je posjetio  Memorijalni centar gdje je položio vijenac i zapalio svijeću za poginule 14. rujna 1993 god., te zapalio svijeću na spomen obilježju u izgradnji za sve poginule u zoni odgovornosti 3. bojne brigade Rama.

Ovom prilikom zahvaljujemo ministru g. Oliveru Soldi,  što je prepoznao naš rad i dao nam veliku potporu u  daljnjem radu Udruge.
 
Udruga 3. bojna brigade Rama