Zastupnica SBB-a u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH i članica Povjerenstva za sigurnost ovog doma Sanela Prašović objavila je na Facebooku poruke koje su joj ovih dana upućene nakon što je objavila da podržava i da će ići na povorku ponosa 8. rujna u Sarajevu.

''Kao članica Povjerenstva za sigurnost Parlamenta FBiH, pozivam sve policijske institucije i agencije da, u skladu s dužnostima koje imaju, provedu sve potrebne aktivnosti na osiguranju povorke ponosa, koja će se održati u Sarajevu 8. rujna 2019. godine. Zahvaljujem svim građanima na porukama i komentarima koje su uputili meni osobno, članovima moje obitelji te LGBTI zajednici'', napisala je.

Izdvojila je neke od poruka koje je dobila, poput one ''Nije metak skup''.

''Posebno zahvaljujem na stavu/komentaru 'Nije metak skup', ali i na onim brojnim drugim u kojima se navodi da mene, kao i druge sudionike povorke ponosa, treba isprebijati, na kolac nabiti, istući itd., te pozivam Tužiteljstvo KS da, u suradnji s policijskim agencijama, rade svoj posao za koji su plaćeni'', navela je te rekla da se bori za jednaka prava svih građana.