Prije nekoliko dana, nakon što se u javnosti pojavila vijest da je Barcelona kompaniji I3 Ventures plaćala da kritizira igrače, danas je pala i prve žrtva te krize. Financijska direktorica Montserrat Font podnijela je ostavku.

Predsjednik Barcelone Josep Bartomeu našao se u velikim problemima zbog pritiska medija i navijača katalonskog kluba.

Naime, Bartomeua se optužuje za novi skandal. Predsjednik Barcelone je navodno unajmio PR agenciju koja je bila zadužena da blati Messija, Piquea, Xavija, Guardiolu i mnoge druge ljude koji su bili povezani s Barcelonom, a kritizirali su njegov rad. Klub i Bartomeu su demantirali optužbe.

Stvar je navodno izmakla kontroli i Bartomeu je odlučio sve pojasniti igračima. Pozvao je sve igrače na hitan sastanak na kojem je još jednom, pred igračima, demantirao navode.

Danas se oglasio i Lionel Messi koji je preko Mundo Deportiva pokušao malo smiriti situaciju koja je nastala u klubu, prenosi Index.hr.

Čudno je da se nešto ovakvo događa u Barceloni. Uprava je obećala dokazati nam da nisu plaćali da nas blate. Sad čekamo da vidimo što je istina. Bartomeu nam je rekao isto što je rekao i medijima, istaknuo je Messi, a prenosi Mundo Deportivo.

(www.jabuka.tv)