Napetost na Parku prinčeva je na vrhuncu. Kylian Mbappe još je u ponedjeljak zatražio sastanak s klupskim čelnicima kako bi riješio svoju sudbinu u redovima PSG-a, a danas je suigračima odlučio otkriti svoju konačnu odluku.

Dolazak Lea Messija u PSG očigledno je poremetio sve planove Kyliana Mbappea. Fantastična je koncentracija zvijezda na Parku Prinčeva i logično je da se mladi Mbappe osjetio 'ugroženim' te se ponovno zakotrljala priča o njegovom prelasku u Real Madrid, piše tportal.

Uz napomenu da Mbappeu ugovor s PSG-om završava u ljeto 2022. godine, a novi je odbio potpisati! PSG mu je nudio 'brda i doline', trebao je Mbappe samo reći što i koliko novca želi.

No, čini se kako je definitivno odlučio otići, ovog ljeta uz odštetu od oko 150 milijuna eura ili sljedećeg kao slobodan igrač. U Realu je već odavno za njega sve spremno.

Čim se euforija nakon dolaska Lea Messija stišala, Kylian Mbappe je zatražio hitan sastanak s čelnicima PSG-a kako bi definirao svoju budućnost na Parku prinčeva. Španjolski i francuski mediji tvrde kako je sastanak održan još u ponedjeljak, a Mbappe je suigrače nakon toga okupio u svlačionici kako bi im priopćio svoju konačnu odluku. A ona je da još ovu sezonu ostaje u momčadi PSG-a!

Tako španjolski CadenaSer javlja da je i sportski direktor Leonardo igračima PSG-a potvrdio da Kylian Mbappe ipak ostaje na Parku prinčeva. Istina, bilo bi glupo propustiti priliku i ne zaigrati uz Messija, jer PSG sada – barem na papiru – ima fantastičnu momčad. Pa koja će to obrana zaustaviti Neymara, Mbappea, Messija, Icardija…?

U isto vrijeme to znači da će Mbappe odraditi ugovor do kraja i ona sljedećeg ljeta napustiti Park prinčeva kao slobodan igrač. Novi je ugovor već više puta odbio, teško da će se predomisliti. Madrid ga čeka, ali prvo će s PSG-om krenuti po trofej Lige prvaka.