Publika je svojim glasovima odlučila da pobjednik druge sezone Pinkovih zvijezdica bude dječak koji je svojim glasom oduševljavao sve iz nedelje u nedelju.
 

Jutros u 3:46 minuta na kraju višesatnog superfinala u kojem su se natjecali najbolji od najboljih voditeljica emisija “Pinkove zvijezdice priopćila je rezultate posljednjeg presijeka glasova kada su u finišu ostali Martija Stanojković i Marko Bošnjak. Najviše glasova publike dobio je dječak kojeg su na Pinku prozvali “Božije dijete”
 

Marko nije mogao sakriti suze! Ostali natjecatelji su ga grlili i čestitali mu na pobjedi. U studiju je sjajna atmosfera i svi slave zajedno s Markom i njegovom obitelji.

Kroz ovo natjecanje, Marko je pokazao vanserijski talenat a nerijetko je svojim nastupima izazivao suze članovima stručnog žirija.
 

Marka smo svi zavoljeli zbog njegovog sjajnog glasa, ali i šarma koji posjeduje. Pokazao se kao sjajan imitator, a pred njim je sigurno blistava karijera.

– Sad je napokon kraj, ovo je sedamnaesti naš dolazak u Beograd, a on je broj sedamnaest. Možda to nešto znači. Žao mi je što je sada kraj, nedostajaće nam sve ovo – rekla je Markova mama.

– Martija je zahtjevna, perfekcionista! Ona se trudila da svaki nastup bude savršen. A nervozu zbog toga uvek je trpjela majka, naravno – otkrila je Martijina mama.

Marku i njegovoj obitelji od srca čestitamo!