Diego Maradona priznaje da iznimno cijeni Luku Modrića te vjeruje da mu nizak stas pomaže da tako dobro vlada loptom i diktira igru momčadi...

lavni Argentinac sudjelovao je u revijalnoj utakmici za mir Pape Franje ove srijede, a zatim se u velikom intervjuu za Marcu osvrnuo na nogometne aktualnosti.

Maradona je rekao da vjeruje kako Neymar polako dostiže Ronalda i Messija, Piquea vidi kao boljeg braniča od Sergija Ramosa, hvali Diega Simeonea i smatra da je Cruyff izmislio 'tiki-taku', a ne Guardiola. Osvrnuo se bivši najbolji nogometaš svijeta i na Luku Modrića kojeg iznimno cijeni, javlja tportal.hr.

'Modrić je istinska zvijezda. Malen je i to je savršeno kako bi mogao dominirati s loptom. Još k tome sjajno probija linije, dodaje, zabija i ima osobnost,' kaže Diego Maradona koji je visok 165 cm pa je Luka sa 174 cm za njega zapravo još i visok igrač, no u današnje vrijeme zaista spada među niže.

Podsjetimo, zbog ozljede koljena Modrić će izbivati s terena mjesec dana, što je veliki hendikep za Real koji bez njega ove subote protiv Betisa nastavlja svoju sezonu u Primeri...