Juventusov trener Maurizio Sarri izbacio je Marija Mandžukića s popisa za Ligu prvaka. Prijavio je sve igrače osim Mandžukića, Emre Cana i Chiellinija.

Sarri je otpisao Mandžukića, a odlučio se za Higuaina koji se vratio u Juventus nakon što su ga odbacili Milan i Chelsea. Argentinac nije trebao ni ostati u Juventusu, trebao je odraditi nekoliko treninga u Torinu i otići na novu posudbu ili promijeniti klub, no u nekoliko utakmica se svidio Sarriju pa ga je odlučio ostaviti, a bivšeg hrvatskog reprezentativca preselio je na klupu.

Mandžukić je dvije godine stariji od Argentinca, no Sarrijev potez nije logičan. Malo bi se trenera odreklo takvog napadača, pogotovo u Ligi prvaka u kojoj je Mandžukić uvijek igrao sjajno i davao sve od sebe. Osvojio je Ligu prvaka s Bayernom, a zabio je i jedan od najboljih golova svih vremena u finalu protiv Real Madrida u dresu Juventusa.

Mario Mandžukić je u Juventus došao 2015. i ubrzo postao jedan od najvažnijih igrača kluba. Massimiliano Allegri ga je obožavao i često je isticao da je Mandžukića teško zamijeniti. No nakon njegovog odlaska Mandžukić je pao u drugi plan. Tek će se vidjeti koliko će Juventusu nedostajati u novoj sezoni Lige prvaka.