Thomas Müller velika je želja menadžera Manchester Uniteda Louisa van Gaala u situaciji kad su Crveni vragovi ostali na samo jednom klasnom napadaču (Wayne Rooney), nakon što je klub napustio Radamel Falcao, a Robin van Persie je na izlaznim vratima.

Nogometno tržište uzdrmao je novinar Bilda Christian Falk svojom objavom na Twitteru u kojoj je napisao kako je Manchester United spreman investirati 160 milijuna eura za dovođenje njemačkog reprezentativca, a u taj iznos uključena je odšteta Bayernu i petogodišnja plaća igraču.

Falk nije precizirao točnu razdiobu novca na odštetu i plaću, ali engleski mediji su u proteklim tjednima baratali cifrom od 100 milijuna eura odštete Bayernu, što bi značilo da bi Müller na Old Traffordu u idući pet godina zarađivao 12 milijuna eura po sezoni odnosno milijun eura svaki mjesec.

Oglasio se nakon ove objave i sam Müller: "Da, postoji interes jednog zbilja velikog kluba za mene, što je samo priznanje za moje igre. Ali, sretan sam u Bayernu i nemam više što kazati na tu temu."