Radi se o igraču rođenom 2003. godine, no njegov talent je neupitan i već je privukao veliki interes Bayerna, stoga su se na Old Traffordu odlučili na ovu kupovinu kako bi spriječili potencijalni gubitak kapitalnog talenta.

Zanimljiv transfer objavio je nogometni klub Monaco na svojim web stranicama. Mladi talent Hannibal Mejbri prodan je u Manchester United za 10 milijuna eura!

Ne bi tu ništa bilo čudno da se ne radi o igraču rođenom 2003. godine, no njegov talent je neupitan i već je privukao veliki interes Bayerna, stoga su se na Old Traffordu odlučili na ovu kupovinu kako bi spriječili potencijalni gubitak kapitalnog talenta.

Mejbri pokriva poziciju u sredini veznog reda, klasični je centralni veznjak, a korijene vuče iz Tunisa. Dosad je nastupao za francusku U-16 reprezentaciju, dok je u Monacu uspješno igrao za U-19 sastav, s tri godine starijim mladićima.

United je pored Mejbrija doveo i mlade nade iz Švedske, Španjolske i Nizozemske: vratara Johana Guadagnoa (IF Brommapojkarna), napadača Dillona Hoogewerfa (Ajax Amsterdam) i veznjaka Matea Mejiu (Real Saragossa).