Maleni Ivan koji nema ni mjesec dana treba pomoć dobrih ljudi. Njemu su potrebne osnovne potrebštine za bebu. 

Prema riječima don Davora, župnika iz Drvara i Bosanskog Grahova, maleni Ivan je rođen prije 18 dana. Nakon porođaja mama je završila  u bolnici s embolijom pluća, a Ivana čuvaju tata i baka. Tata, inače uposlenik pilane (trenutno ne radi) i obitelj je u teškoj situaciji. Želite li pomoći Ivanu to možete učiniti preko humanitarne udruge Kap Ljubavi.

''Naš mali carić (ipak je rođen carskim rezom☺),nema braće i sestara!Prije Ivana ova obitelj je izgubila dvoje djece!Jednu bebicu majka je izgubila (spontani ), a druga bebica umrla je u Mostaru u bolnici mjesec dana nakon rođenja!Obitelj je trenutno u teškoj situaciji i don Davor nas je zamolio da im pomognemo!A svi znamo da se uz Božju pomoć i u zajedništvu puno toga može napraviti!Našem dječačiću trebaju pelene, bebimil 1, robica, dekice, flašice, hig.proizvodi, čaj od komorača protiv grceva),krevetić, košara za bebu. Svi koji želite pomoći malenom Ivanu, molimo Vas javite se u inbox ili nas kontaktirajte na 034 354 420 ,kako bi izbjegli nagomilavanje pojedinih stvarčica i kako bi obitelj opskrbili onim najpotrebnijim!Hvala Vam od srca'', navedeno je u Facebook grupi Kap Ljubavi.

Svi koji želite pomoći malenom Ivanu, molimo Vas javite se u inbox ili nas kontaktirajte na 034 354 420, kako bismo izbjegli nagomilavanje pojedinih stvarčica i kako bi obitelj opskrbili onim najpotrebnijim! Hvala Vam od srca! Vjerujte, Ivan će Vam zahvaliti time sto će jednoga dana postati (ako Bog da), pošten i vrijedan mladić! Imamo iskustva! Imali smo mi jednoga Ivana, čiju smo obitelj “malo pogurali” da se izvuku iz krize! Danas je taj Ivan vrijedan, zaposlen mladić i obitelj ne treba pomoć! Neka nam ova priča o našim dečkima bude poticaj! Jer dobro se dobrim vraća, zar ne?, navodi se u Facebook objavi na spomenutoj stranici.