Po treći put u Tomislavgradu Univerzalna športska škola „Tomislavgrad“ organizira „Male športske igre“, koje će se održati u subotu 26.11.2016. u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 10 sati.

Na igrama će uz domaćina „Tomislavgrad“ sudjelovati i Ušš-le iz Posušja, Širokog Brijega, Gruda, Drinovaca i Sovića. Planirani je posjet oko 350 natjecatelja uzrasta od 4. do 12. godina života, a snage će odmjeriti u nekoliko štafetnih disciplina. Treba naglasiti da je rezultat svakako u drugom planu, osnovni cilj ovih igara je socijalizacija, razvoj navika tjelesnog vježbanja djeteta, te edukacija o važnosti športa na cijeli psihosomatski razvoj mladog čovjeka.

Također treba istaknuti da je natjecanje humanitarnog karaktera, dobrovoljni prilozi će ići udruzi „KAP LJUBAVI“. Kutija će se nalazit na vidljivom mjestu u dvorani tako da će svima biti dostupna. Ovim putem želimo pozvati sve zainteresirane roditelje, ljubitelje športa da dođete i podržite naše mališane na trećim „Malim športskim igrama“ u Tomislavgradu.

Veselimo se Vašem dolasku!

Tomislavcity.com