Nakon četiri godine provedene u redovima splitskog Hajduka, Anton Maglica (24) će karijeru nastaviti u ciparskom Apollonu iz Limassola.

"Igrati u Hajduku za mene je bilo ostvarenje sna. U Hajduku sam proveo prekrasne godine i želio bih se zahvaliti svima koji su bili uz mene. Znam da sam uvijek davao sve od sebe i da sam želio najbolje. Na kraju mogu biti ponosan na vrijeme koje sam proveo u Hajduku", kazao je Maglica.

Kao najljepši trenutak u redovima splitskog kluba je izdvojio osvajanje Kupa Hrvatske 2013. godine kad je u finalu Hajduk bio bolji od Lokomotive, a Anton je zabio gol za preokret u pobjedi 2-1 u prvoj utakmici na Poljudu.

"To je najljepši trenutak koji sam doživio. Osvajanje trofeja s Hajdukom zauvijek ću pamtiti," kazao je Maglica koji je prije dolaska u Split igrao za Osijek.

Maglica je u četiri sezone koje je proveo na Poljudu odigrao 115 službenih utakmica za Hajduk, a zabio je 34 gola i dodao 18 asistencija. Prvu utakmicu za Hajduk Maglica je odigrao 22. srpnja 2012. godine u Puli protiv Istre (0-0), a zanimljivo da je svoj 50. i 100. nastup za 'Bijele' odigrao protiv istog protivnika, Slaven Belupa, oba puta na Poljudu.

U prošloj sezoni Maglica je sa 12 golova bio prvi klupski strijelac (isti je broj golova zabio i sezonu prije), a u ovoj sezoni upisao je ukupno 23 nastupa (odigrao je 672 minute), zabio je četiri gola (po dva u prvenstvu i u Europi) te je dodao i dvije asistencije.