Naime, 33-godišnji Daiwon McPherson zamolio je svoje prijatelje bajkere da nazovu njegovu djevojku Shawnu Blackmon i kažu joj da ga proganja policija – i da je naoružan. Nakon toga su joj rekli da se njezin dečko nalazi na obližnjoj benzinskoj stanici, gdje ga je opkolila policija i od njega traže da preda oružje, piše Men's Health.

Kako bi svaka prava cura napravila, tako je i ona dotrčala do benzinske stanice kako bi nagovorila McPhersona da preda pištolj, a on je umjesto toga izvukao zaručnički prsten. (Policija i ostala ekipa na benzinskoj su bili upoznati s njegovim pravim namjerama.)

Video ove prosidbe je dirljiv – i prilično genijalan.
 

Još bolje, McPherson je sam izrazio želju za puštanjem video snimke u javnost kako bi ljudi vidjeli da policija surađuje sa zajednicom i zabavlja se s njima.

Naravno, ovo ne znači da prosidba ne može proći bez vatrenog oružja i terora. Nećete ništa napraviti ako vaša djevojka nakon ovakvog ili sličnog događaja dobije PTSP. Dakle, preskočite oružane sukobe i koncentrirajte se na elemente koji svaku prosidbu čine jedinstvenim i nezaboravnim