Pisalo se već ranije kako je Lovro Majer zanimljiv Real Madridu, a ako je vjerovati jednom francuskom portalu, stvari su nakon Svjetskog prvenstva u Kataru otišle korak dalje.

Naime, prema izvješću Media Foota, kraljevski klub je Rennesu ponudio 60 milijuna eura za dovođenje Majera u Madrid!

Majer se afirmirao u Dinamu, da bi se prošle godine za 12 milijuna eura priključio Rennesu u kojem je dodatno napredovao te paralelno s tim poboljšavao i svoj status u reprezentaciji Hrvatske, prenose Sportske novosti.

Dao je svoj doprinos osvajanju brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru, dok je u Rennesu upisao osam pogodaka i 12 asistencija u 55 nastupa.

Real za sljedeću sezonu traži pojačanja u veznom redu kako bi što bezbolnije premostio budući odlazak senatora Luke Modrića i Tonija Kroosa.

Ako je informacija o ponudi točna, tek treba vidjeti hoće li je Rennes prihvatiti. Valja nagasiti da je prema napisima francuskog medija istovjetnu ponudu od 60 milijuna eura Rennesu za Majera poslao i Realov gradski rival, madridski Atletico. Inače, na Transfermarktu je tržišna vrijednost Lovre Majera procijenjena na 22 milijuna eura.