Njemačka kompanija Lidl, koja je u ožujku prošle godine registrirala svoju firmu u Bosni i Hercegovini, raspisala je nove natječaje za zapošljavanje.

Trenutno su otvorene tri pozicije za rad u Sarajevu.

Njemačka kompanija traži dva radnika za upravljanje lancem nabavke. Oglas je otvoren do 4. rujna ove godine.

Između ostalog, od uvjeta se traži poznavanje njemačkog ili engleskog jezika, prethodno radno iskustvo na ovoj poziciji je prednost, ali nije obavezno. Također, potencijalni kandidat mora biti spreman na odsustvo van BiH u roku od 18 mjeseci. Neophodna je i vozačka dozvola B kategorije.

Za poziciju specijalista za lanac snabdijevanja otvorena su također dva radna mjesta, a uvjete prijave možete pogledati OVDJE.

I ovaj natječaj se završava 4. rujna, a objavljen je prije 3 dana, 12. kolovoza.

Do 28. kolovoza otvoren je natječaj za jedno radno mjesto tajnice u odjelu Nekretnina.

Kandidat mora odlično poznavati njemački jezik, na nivou B2.2., a sve detalje možete pročitati na OVOM linku.

Podsjetimo, kompanija Lidl potvrdila je ranije da ne raspolažu sa informacijama kada će biti otvorena Lidl prodavnica u Sarajevu.

Također su već izabrane dvije lokacije u Sarajevu na kojima će biti otvorene Lidl-ove trgovine. Stup i Marijin dvor, to su dvije službeno regristrirane podružnice u glavnom gradu BiH.

Prva lokacija koja je registrirana nalaze se na Stupu, u ulici Stupska na broju 19. Radi se o adresi u naselju Tibra, sarajevske općine Ilidža.

Druga lokacija koja je registrirana nalazi se u Općini Centar, u ulici Vrbanja na Marijin Dvoru., piše Radio Sarajevo

Osim u Sarajevu, ovaj njemački gigant registrirao je podružnice u Banjoj Luci, na adresi Šime Šolaje br.1, i u Brčkom u ulici Bulevar mira br. 22.

Jedan od uvjeta da bi Lidl u nekom mjestu otvorio svoj objekt jeste da taj grad, odnosno općina, broji minimalno 30.000 stanovnika.