Njemački trgovački lanac Lidl je službeno u Bosni i Hercegovini registriran u ožujku ove godine, a sada su raspisali i natječaj za prve radnike koje će primiti u Sarajevu.

Ova kompanija za početak traži ukupno dva zaposlenika za pozicije "Suradnik u odjelu zapošljavanja" i "Suradnik za Global Mobility". Ono što bi ove osobe trebalo da rade je vođenje kompletnog procesa zapošljavanja od traženja kandidata do provjere i primanja, odnosno drugi zaposleni bi trebalo da radi na imigracijsko-pravnim odredbama, komunikaciji radnika u BiH s onima van granica države i slično.

Iz Lidla traže da radnik na ovoj poziciji ima minimalno srednju stručnu spremu i dvije godine iskustva u istom ili sličnom poslu, dobro poznavanje engleskog jezika, dok su poznavanje njemačkog jezika naveli kao prednost.

Ono što nude zaposlenicima su: atraktivna primanja, sveobuhvatno uvodno školovanje, rad u pozitivnom i dinamičnom okruženju, moderno radno okruženje i osobno usavršavanje i razvoj.

Detaljne informacije o ovim konkursima za posao možete pronaći na stranici MojPosao.ba. Natječaji su otvoreni do 30. listopada ove godine.

Ovim budućim radnicima Lidla radno mjesto bi trebalo biti Maglajska 1, u sarajevskoj općini Centar s obzirom na to da je firma registrirana upravo na ovoj lokaciji.