Real Madrid će se u posljednjem, šestom kolu grupne faze Lige prvaka susresti s Union Berlinom. Utakmica je na rasporedu u utorak od 21.00. "Kraljevski klub" je već osigurao svoje mjesto u osmini finala, no Union je u bitno težoj situaciji.

Momčad Nenada Bjelice treba ne samo pobjedu protiv Reala, već i pobjedu Napolija nad Bragom da bi osvojili treće mjesto i ušli u Europsku ligu.

Leonardo Bonucci

Za momčad Nenada Bjelice nastupa i legendarni Talijan Leonardo Bonucci. On je u razgovoru za Marcu najavio susret.

Bonucci je tijekom karijere nastupao za Juventus, Inter i Milan, a trenutno igra za Union. Novinar ga je pitao koga od Realovih igrača posebno cijeni, a Talijan je izabrao Luku Modrića, piše Danas.hr.

"Jako mi je drag, divim mu se"

Za englesku zvijezdu Judea Bellinghama rekao je da je "vanzemaljac", a na pitanje "kojeg od ostalih Realovih vanzemaljaca osobito cijeni", bivši igrač Intera, Juventusa i Milana nije dvojio:

"Modrić mi je jako drag, divim mu se. Tijekom karijere napravio je velike stvari, a osobito tijekom posljednjih nekoliko godina. Tipično za velikog prvak i izuzetnog igrača. Uzbudljivo je vidjeti kako igra, kako upravlja loptom i kako hrabro vodi momčad. Ponekad se čini da Real s njim ima tri-četiri igrača više na terenu. To objašnjava njegovu veličinu u Realu na terenu i izvan njega", rekao je Bonucci.