Prošle jeseni hrvatski kapetan Luka Modrić napunio je 37 godina, ali još uvijek uživa veliko povjerenje trenera Carla Ancelottija.

Odigrao je gotovo sve utakmice La Lige, propustio je samo jednu zbog ozljede, ali ima onih koji smatraju da se Modrićevo vrijeme u Real Madridu bliži svojem kraju, prenosi Gol.hr.

Legenda madridskog sastava Guti gostovala je u poznatoj televizijskoj emisiji El Chiringuito, a jedna od tema bili su nogometaši kojima istječe ugovor na kraju sezone. Osim Modrića, od klupskih legendi na toj su listi Karim Benzema i Toni Kroos.

"Produženja ugovora u Realu? Mislim da će Benzema ostati, ali imam dvojbu oko Luke Modrića. Sljedeće sezone neće imati svoje mjesto. Real Madrid ga ne treba, ne znam hoće li doći Bellingham ili neki drugi veznjak, ali Modrić mora otići u jednom trenutku", kazao je bivši španjolski nogometaš.

Na isteku prošle sezone Modrić je potpisao jednogodišnji ugovor koji traje do lipnja 2023., a posljednje informacije iz Španjolske sugeriraju da mu je uprava već, navodno, ponudila novi jednogodišnji ugovor, ali potpisat će ga tek pri kraju ove sezone.

U Madridu su svjesni da se Modrić polako približava odlasku u mirovinu, njegovu zamjenu traže već neko vrijeme, a čini se da je prva meta Jude Bellingham, engleski nogometaš koji nosi dres Borussia Dortmunda.

Njemački bundesligaš traži 140 milijuna eura za svojeg nogometaša, ali u Realu vjeruju da bi mogli smanjiti tu cijenu...