Hristo Stoičkov, legenda Barcelone, smatra da katalonski klub nije fer prema Ivanu Rakitiću. Barcelona hrvatskog veznjaka želi poslati u PSG za Neymara.

Brazilac je prije dvije godine otišao u PSG za rekordna 222 milijuna eura, a sada se želi vratiti u Barcelonu za koju je zabio 105 golova uz 76 asistencija u 186 utakmica.

Problem je što španjolski prvak ne želi platiti 200 milijuna eura odštete, već Parižanima nudi svoje igrače. Jedan od ponuđenih je Rakitić.

To je jako nepošteno prema igračima. Pogledajmo primjer Rakitića… Riječ je o velikom radniku i skromnom dečku koji nikad nije spustio gard i koji je uvijek branio Barcelonine interese, rekla je bugarska legenda.

Drugi igrač kojeg Katalonci nude francuskom prvaku je Philippe Coutinho.

On je koštao jako puno, ali iza njega je jako puno nogometa i ja ga branim. Nadam se da nitko neće otići iz kluba, poručio je Stoičkov koji se nada da se Neymar neće vratiti u Barcelonu, prenosi Index.hr.

Barceloni ne treba Neymar. Za njega jednostavno nema mjesta pored Dembelea, Griezmanna, Suareza i Messija. Gdje će igrati? Samo bi bio bomba u svlačionici. Što se mene tiče, ne želim da se vrati. Nekoliko igrača ga želi i oni su rekli predsjedniku da ga pokuša vratiti.

(www.jabuka.tv)