''Želim svima zahvaliti što ste na današnji dan pokazali odgovornost i izašli na izbore. Napose, želim zahvaliti hrvatskom narodu, a na poseban način HNS-u što je u ovom povijesnom trenutku za hrvatski narod pokazao svoju povijesnu odgovornost kandidirajući zajedničkog kandidata za hrvatskog člana predsjedništva'', poručila je Borjana Krišto, kadidatkinja HNS-a za člana Predsjedništva BiH.

''Ono što sada imamo, rezultate iz svih županija sa hrvatskom većinom, pokazuju da HDZ i stranke okupljene oko HNS-a imaju uvjerljivu pobjedu i ovo je pobjeda hrvatskog naroda u BiH'', rekla je.

Rekla je kako se želi svima zahvaliti.

''Kroz kampanju u kojoj smo obišli cijelu državu vodili smo pozitivnu kampanju, koja je bila takva da smo na jedan način iskazali što su naši programski ciljevi, politički stav i kako odgovoriti izazovima u vremenu u kojemu se nalazimo. Hrvatski narod je u ovom povijesnom trenutku pokazao svoju odgovornost izlaskom na izbore jer ovo je plebiscitarna pobjeda hrvatskog naroda u BiH'', rekla je.

Dodala je kako se ne želi zamarati drugim brojkama.

''Mi znamo da smo u ovu izbornu utrku ušli po istim pravilima gdje bošnjački narod može uzurpirati poziciju hrvatskog člana predsjedništva, a ja se osjećam kao pobjednica hrvatskog naroda, a ukoliko rezultati budu drugačiji najveći gubitnik može biti Bosna i Hercegovina'', rekla je Krišto.