U Kreševu je poginuo radnik Ranko Drlja (45). Prema policijskom izvještaju, do nesreće je došlo na kamenolomu u mjestu Ribnjak - Vrela, općina Kreševo, kada se obrušila veća količina kamenja na radni stroj, rovokopač, kojim je upravljao stradali Ranko Drlja.

"U ovoj nesreći navedeni vozač je zadobio teže tjelesne povrede i odmah je prevezen u Dom zdravlja Kreševo, gdje je usljed zadobivenih povreda preminuo", navedeno je u policijskom izvještaju.

U suradnji s nadležnim tužiteljstvom, uviđaj na licu mjesta izvršili su službenici Odjela kriminalističke policije PU Kiseljak, koji poduzimaju i druge mjere i radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti u vezi s navedenim događajem.

Povodom nesretnog slučaja oglasili su se i iz tvrtke Miličević u kojoj je stradali Drlja radio. 

"Duboko potreseni nesretnim okolnostima uslijed kojih nas je napustio, danas se opraštamo od našeg kolege Ranka Drlje.  Samozatajan, tih, veoma vrijedan i sposoban Ranko je u tvrtci Miličević doo radio punih 24 godine kao rukovoditelj građevinskih strojeva. Ne postoje riječi kojima možemo izraziti žaljenje za nesrećom koja se dogodila i tugu zbog gubitka radnika koji se kod nas uposlio kao mladić sa svojih nepunih 20 godina i za kojega smo imali samo riječi hvale jer je bio odličan, odgovoran radnik i zaista dobar čovjek", naveli su.