Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić već ima pune ruke posla oko dovođenja novih igrača, piše Dnevni avaz navodeći kako je klub najavio rekordnu potrošnju kako bi se vratili u vrh europskog nogometa i nastavili dominaciju na domaćem terenu.

Već su jedan rekord srušili kada su doveli Lucasa Hernandeza za 80 milijuna eura čim je bivši igrač Atletico Madrida postao njihovo najskuplje pojačanje u povijesti.

Puno je glasina, navodi Avaz, po pitanju tko bi još mogao stići u Munchen. Prema posljednjim, Bayern je, zajedno s Real Madridom i PSG-om, pokazao zanimanje za bosanskohercegovačkog reprezentativca Miralema Pjanića (29).

Međutim, Rai Sport, koji je i objavio ovu vijest, ističe da, što se tiče Juventusa, veznjak nije na prodaju. No, dodaju i da bi u slučaju da se promijene okolnosti za njega tražili 130 milijuna eura.

Pjanić je stigao u Torino prije tri godine iz Rome i od tada je nazamjenjiv u ekipi Stare dame. Ove sezone upisao je 40 nastupa u svim natjecanjima. Zabio je četiri gola i asistirao za njih sedam.