Već više od mjesec dana traje saga o transferu Leroya Sanea iz Manchester Cityja u Bayern, navodno su Bavarci već bili ponudili 80 milijuna eura za hitroga krilnog napadača, ali čini se da će cijela priča završiti loše za momčad Nike Kovača.

Prvo je The Sun javio kako je njemački reprezentativac odlučio ipak ostati u Manchester Cityju, a dodatnu ozbiljnost priča je dobila kad ju je potvrdio Bild.

Dugo se pisalo kako pregovori zapinju zbog Cityjevih prevelikih financijskih potraživanja, ali predsjednik Bayerna Uli Hoeness dao je naslutiti da nije u tome problem.

"Ako Sane želi transfer, sve ćemo riješiti."

Međutim, Sane ne želi.

Bild piše kako za to postoje četiri razloga. Prvo, Sane želi vratiti povjerenje Pepa Guardiole, koji ga je prošle sezone bacio u drugi plan. Drugo, boji se da će u Bayernu, kao superzvijezda, stalno biti u fokusu, a on bi radije živio povučeniji život. Osim toga, u Cityju može bolje zarađivati jer mu je Bayern spreman ponuditi maksimalno 13 milijuna eura na godinu, a povrh svega, njegova djevojka radije bi ostala u Engleskoj.

Bayern je nakon duge ere "Robberyja" ostao bez kultnih krilnih napadača Robbena i Riberyja, a Sane je trebao direktno uskočiti na jednu od upražnjenih pozicija. Ipak, čini se da će Kovač morati pronaći drugo rješenje, prenosi Index.hr.

Dnevnik.ba