Hrvatski ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač u odgovoru na kritike iz Bosne i Hercegovine o podršci samo jednom narodu ističe kako je posjetio općinsku vlast u Stocu, javlja Anadolija.

Hrvatski ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač danas je kratko izjavio, nakon sudjelovanja na konferenciji "G2.2 - Hrvati zajedno u biznisu", da ne zna za kritike koje mu je, između ostalih, uputio i Šefik Džaferović, zamjenik predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, zbog posjete Stocu.

Na Džeferovićevu kritiku da su hrvatski dužnosnici prilikom svog dolaska u Stolac trebali dati podršku svim građanima BiH, a ne samo jednom narodu, Kovač je istaknuo kako je zajedno sa potpredsjednikom Hrvatske vlade Božom Petrovom posjetio općinsku vlast u Stocu.

Džaferović je izjavio u Stocu da bi dužnosnici susjednih zemalja, kada dolaze u BiH, trebali dati podršku svim građanima, zakonu i ravnopravnosti te da nije dobro da dolaze u BiH i daju podršku samo jednom narodu. (Bljesak.info)