Eddie Hearn, jedan od najpoznatijih boksačkih promotora današnjice, najavio je spektakularnu borbu za svjetski naslov u teškoj kategoriji.
 
Snage bi u borbi desetljeća trebali odmjeriti Vladimir Kličko, jedan od najboljih teškaša svih vremena, i Anthony Joshua, aktualni IBF-ov prvak. 27-godišnji Britanac je, baš kao i Kličko, u amaterskoj karijeri osvojio naslov olimpijskog pobjednika i potom se otisnuo među profesionalce. a u dosadašnjoj karijeri upisao je 17 pobjeda u isto toliko borbi, a sve pobjede je ostvario prekidom borbe, prenosi Slobodna Dalmacija

O Vladimiru Kličku ne treba trošiti riječi. 68 mečeva, 64 pobjede, od toga 53 nokautom. Veliki Ukrajinac najdugovječniji je svjetski teškaški prvak. Ukupno 23 obrane naslova bile su mu dovoljne da ukupno 4382 dana bude svjetski prvak, što je rekord koji će biti teško nadmašiti.

Datum borbe se još ne zna, ali su oba borca pristala boriti se jedan protiv drugoga. Na stolu će biti pojas IBF-ovog prvaka, a vrlo vjerojatno i pojasi organizacija WBA i WBO koji su ostali upražnjeni nakon što su Tysonu Furyju oduzeti naslovi.

Kako bilo, spektakl je zajamčen.