Kineska tvrtka mliječnih proizvoda Modern Farming osvojila je zlatnu nagradu drugu uzastopnu godinu na 54. Monde Selection koji se u ponedjeljak održao u portugalskoj prijestolnici Lisabonu…

Mliječni proizvodi Modern Farminga dokazali su kako zadovoljavaju najviše međunarodne standarde prehrambenih proizvoda te zaslužuju međunarodno priznatu putovnicu za kvalitetu, rekao je Patrick de Halleux, predsjednik Monde Slection, na svečanosti dodjela nagrada.

Članovi žirija visoko su ocijenili mliječne proizvode Modern Farming tvrtke jer ne sadrže aditive i zadržavaju svježinu, dodao je.

Predsjednica i članica odbora tvrtke Modern Farming, Gao Lina, rekla je kako je prodaja skočila čak 159 posto u prošloj godini s porastom domaće potražnje za visokokvalitetnim mlijekom.

U ovom trenutku, tvrtka naporno radi kako bi zadovoljila rastuću potražnju na domaćem tržište te nema planova za izvoz, dodala je.

Monde Selection, sa sjedištem u Bruxellesu, osnovan je 1961., a testira i ocjenjuje proizvode iz cijelog svijeta. U ovogodišnjoj utrci za najboljeg, prezentirano je 3 000 proizvoda iz 76 zemalja, javlja CRI.