Stoga, pamet u glavu i držite se starog, više puta provjerenog pravila računalne siguSaudijska princeza Hassa (42) napustila je Pariz zaštićena diplomatskim imunitetom nakon što je navodno naredila svojem tjelohranitelju da ubije slikara i dekoratera koji je radio za nju u glavnom gradu Francuske, piše Independent.

Hassa je kćer saudijskog kralja Salmana, a njezin bijes prema dekorateru je planuo kad ga je uhvatila kako fotografira njezin stan u Parizu.

- Ubij ovog psa, ne zaslužuje živjeti! - uzviknula je razjarena princeza svojem tjelohranitelju. On nesretnog dekoratera nije ubio, ali ga je navodno udario u glavu, povezao mu zapešća te ga "zlostavljao" sljedeća četiri sata. Za kraj torture dekorater je morao poljubiti princezina stopala prije nego je grubo izbačen iz stana s porukom da se više ne vraća.

Tjelohranitelj je zbog incidenta uhićen te se pojavio pred sudom u subotu, a optužen je za nasilje s vatrenim oružjem, otmicu i sudjelovanje u otmici. Na sudu se branio izjavom da je poduzeo "minimalnu potrebnu silu" kako bi "obuzdao" dekoratera koji je fotografirao stan.

No, također je potvrdio da je princeza bila prisutna tijekom incidenta te je priznao da je bio naoružan automatskim pištoljem koji legalno nosi kao pripadnik diplomatskog osiguranja. Sama princeza Hassa nije priznala da je učinila išta spornog pa je brzo napustila Pariz i Francusku zahvaljujući diplomatskom imunitetu.

Odvjetnik tjelohranitelja je odbacio optužbe tvrdeći da je tijekom incidenta više od 20 osoba bilo u stanu te je izrazio čuđenje da je takva činjenica previđena tijekom pisanja optužnice. S druge strane, dekorater je ostao pri svojoj priči i zatražio da mu se vrati njegov alat (što je u međuvremenu učinjeno) i plati 20.000 eura za dosad obavljeni rad.rnosti na internetu: ako nešto izgleda sumnjivo vrlo vjerojatno i jest, čak i ako stiže iz poznatog vam izvora.