Neobično toplo vrijeme u ovo doba godine nastavit će se i u prvim danima 2022..

U subotu ujutro je u središnjim i istočnim područjima bilo magle i niskih oblaka, a u ostalim dijelovima sunčano uz malu naoblaku.

Temperature zraka u 7:00 sati: Sokolac -4 stupnja Celzijeva, Bugojno 0, Bihać, Doboj, Livno, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo i Široki Brijeg 1, Banja Luka, Bijeljina, Bjelašnica, Ivan-sedlo, Srebrenica i Zenica 2, Grude 3, Trebinje 7, Gradačac, Mostar i Neum 8 stupnjeva Celzijevih.

U subotu se u BiH očekuje malo do umjereno oblačno sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima, koja ponegdje može biti i dugotrajna. Vjetar slab do umjeren sjevernog smjera.

Najviša dnevna temperatura od 12 do 18 stupnjeva Celzijevih, prognoza je Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U nedjelju, 2. siječnja, bit će malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme.

Prije podne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove može biti magle ili niskih oblaka. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu do 12, a najviša dnevna od 10 do 16, na jugu do 18 stupnjeva Celzijevih.

U ponedjeljak, 3. siječnja, očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stupnjeva Celzijevih.

U utorak, 4. siječnja, prema prognozi FHMZ-a, bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje naoblake i sunčanije očekuje se u sjeveroistočnim područjima. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska naoblaka.

Tijekom dana, ponegdje u jugozapadnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 10 do 18 stupnjeva Celzijevih.