Vatreni su izborili odlazak na Europsko prvenstvo koje će se 2024. godine održati u Njemačkoj a uzevši u obzir da veliki broj Hrvata živi i radi u toj zemlji, kao i udaljenost Njemačke od Lijepe naše, ne čudi veliki interes hrvatskih navijača za kupnju ulaznica.

U prvom prodajnom krugu u listopadu prodano je više od 1.2 milijuna ulaznica, a kupci su birani slučajnim odabirom. Za kupnju ulaznica se prijavilo 20 milijuna kandidata, iako su u tom trenutku bili poznati samo datumi i stadioni na kojima će svoje utakmice u grupnoj fazi odigrati domaća reprezentacija.

Drugi krug prodaje ulaznica za Euro 2024. započet će 4. prosinca, dva dana nakon ždrijeba skupina za završni turnir koji je na rasporedu od 14. lipnja do 14. srpnja sljedeće godine, objavljeno je iz Njemačkog nogometnog saveza (DFB). Tada će u prodaju ići milijun ulaznica za navijače reprezentacija koje su osigurale nastup na EP. U ovom trenutku to je 21 reprezentacija, dok će navijači preostale tri, čija ćemo imena saznati nakon dodatnih kvalifikacija, svoju priliku dobiti krajem ožujka 2024. godine.

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta dok će najskuplje opcije gledanja finalne utakmice koja će biti odigrana 14. srpnja na Olimpijskom stadionu u Berlinu iznositi i do 1000 eura.