Jutros je u ramskom kraju osvanuo tanki bijeli pokrivač, a i sada pomalo pada. Oblačno je, a temperatura zraka je 1 stupnj C.

Ceste su prohodne, na pojedinim mjestima ima ugaženog snijega pa vozači oprez.
 

Meteorolozi za srijedu prognoziraju u Bosni oblačno vrijeme sa slabim snijegom u Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0, na jugu zemlje do 2, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 3, na jugu zemlje od 4 do 8 stupnjeva.

U četvrtak 15.02.2018, u Bosni veći dio dana oblačno vrijeme. Lokalno će pasti malo snijega prije podne. Od večernjih sati postepeno razvedravanje. U Hercegovini vedro. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1, na jugu do 3, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 3, na jugu zemlje od 5 do 8 stupnjeva.

U petak 16.02.2018, u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost, koja ponegdje može biti i dugotrajna. Jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1,na jugu do 2, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 3, na jugu zemlje od 5 do 8 stupnjeva.