Novi trener Bayerna nakon odlaska Carla Ancelottija je Jupp Heynckes, javlja Bild. Iskusni 72-godišnjak preuzet će klupu aktualnog njemačkog prvaka do kraja sezone.
 
Nakon što se nagađalo o mnogim zvučnim trenerskim imenima koja bi mogla preuzeti vođenje bavarskog diva, čelnici Bayerna odlučili su se za iskusnog trenera. Uskoro će i klub iz Münchena i službeno objaviti kako do kraja sezone na njihovu klupu sjeda po četvrti put njemački trener Heynckes, piše Bild.
 
On je iz Bayerna otišao 2013. godine u zasluženu mirovinu, ali, kako pišu njemački mediji, završila se saga oko novog trenera prvaka Njemačke te se Heynckes vraća iz mirovine kako bi pomogao svom klubu koji je ove sezone u velikoj krizi i koji je Ancelottiju uručio otkaz nakon debakla u Parizu (0:3).

Heynckes je najveći dio igračke karijere proveo u Borussiji Mönchengladbach, s kojom je osvojio četiri nacionalna prvenstva i tadašnji Kup UEFA-e, a najveći uspjeh u trenerskoj karijeri doživio je upravo na klupi Bayerna s kojim je osvojio trostruku krunu u sezoni 2012./13. i nakon toga je klupu morao prepustiti Pepu Guardioli.
 
Bayern bi od sljedeće sezone trebao voditi Julian Nagelsmann, tvrdi isti izvor.