Na temelju čl. 45. i čl. 47. Zakona o predškolskom odgoju ( NN HNŽ/K, broj:05/00 ), i čl. 37. Statuta JU Dječji vrtić „CICIBAN“, a sukladno  Odluci Upravnog vijeća br. 119/23 od 03.05.2023. godine, Upravno vijeće JU Dječji vrtić „CICIBAN“ Prozor, raspisuje
 
J A V N I   N A T J E Č A J
za izbor i imenovanje ravnatelja ustanove
 
Pored općih uvjeta propisanih Zakonom, kandidat treba ispunjavati i posebne uvjete propisane Zakonom o predškolskom odgoju, Pedagoškom standardu i normativu za predškolski odgoj i obrazovanje HNŽ, Statutom i drugim aktima ustanove, i to:

- VŠS ili VSS iz područja predškolskog odgoja, pedagoških i psiholoških znanosti, pedagogije, specijalne pedagogije ili psihologije
- najmanje tri godine rada u djelatnosti predškolskog odgoja ili najmanje pet godina rada u društvenim djelatnostima
- položen stručni ispit za odgojno-obrazovni rad
 
Ravnatelj se imenuje na mandat od 4 godine.

Kandidat je obvezan uz prijavu na Natječaj podnijeti životopis i dokaze o ispunjenju uvjeta (original ili ovjerene preslike ne starije od šest mjeseci od dana podnošenja prijave na natječaj):

- Diploma/dokaz o stečenoj stručnoj spremi
- Dokaz o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima
- Izvod iz matične knjige rođenih
- Uvjerenje o državljanstvu
- Uvjerenje o nekažnjavanju
- Uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak
 
Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

S kandidatima koji budu ispunjavali uvjete natječaja biti će obavljen intervju, o kojem će biti obavješteni. Kandidat koji bide izabran za obavljanje poslova po natječaju dužan je u roku od 15 dana dostaviti: liječničko uvjerenje i sanitarnu knjižicu.

Prijave s traženom dokumentacijom treba dostaviti u roku od 15 dana od dana objavljivanja natječaja preporučeno putem pošte na adresu:

JU Dječiji vrtić „CICIBAN“
Splitska b.b.
88 440  P r o z o r
s naznakom
„Prijava na natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja - ne otvarati“

Natječaj je preuzet iz drugih izvora oglašavanja. Služba za zapošljavanje HNŽ/HNK ne odgovara za navode iz natječaja, izmjene i dopune za vrijeme trajanja natječaja, niti za greške nastale prilikom prenošenja teksta natječaja.

Natječaj je objavljen na oglasnoj ploči i na www.szzhnz-k.ba Službe za zapošljavanje HNŽ-HNK