Fanove tenisa iznenadila je vijest o raskidu suradnje Gorana Ivaniševića i najboljeg češkog tenisača Thomasa Berdycha nakon samo nekoliko mjeseci.

Goran je o svemu progovorio na Roland Garrosu, a novinarima je govorio i o situaciji s Novakom Đokovićem koji je također nedavno promijenio trenera nakon serije slabijih rezultata. Ivanišević je snimljen na treningu s Đokovićem, a pojavila se i glasina da bi mogao završiti u njegovom timu.

"On je kao Real Madrid. Ne znam sada ništa, ali takvog igrača bi bilo teško odbiti. Vidjet ćemo, Novak ima svog trenera, vidjet ćemo koliko će to potrajati. Ne znam nikoga tko bi odbio raditi s Novakom", rekao je Ivanišević, prenosi B92.

Đoković je počeo suradnju s Andreom Agassijem, a Goran misli da je to bila dobra odluka.

"Njihova suradnja je fenomenalna, ali ne znam koliko će to trajati. Ne mogu zamisliti Agassija 25 tjedana na Touru. Ali on mu može puno donijeti, Novak već igra bolje".

Ivanišević vjeruje da srpski tenisač može zaustaviti prvog favorita Roland Garrosa Rafaela Nadala. "Rafa igra nevjerojatno. Kako ga zaustaviti? Možda s dvojicom igrača. Ako ga itko može zaustaviti, to je Đoković".
 
Goran se osvrnuo i na raskid s Berdychom. "Kad ne ide, ne ide. Pokušali smo. Hvala mu na prilici koju mi je pružio. Vidjeli smo da nitko nije sretan, rastali smo se kao prijatelji. Život ide dalje".