Milanski Inter, ujedno i vodeća momčad talijanske Serie A, uskoro bi mogla ostati bez odličnog hrvatskog veznjaka Marcela Brozovića. Naime, ako ‘crno-plavima’ stigne ponuda koja bi ih zadovoljila, Brozović će biti prodan.

Odlični hrvatski veznjak Marcelo Brozović koji je u milanskom Interu od prošlog zimskog prijelaznog roka kada ga je Dinamo prodao za osam milijuna eura, tijekom ove zime opet bi mogao promijeniti sredinu.

Naime, kako doznajemo iz bliskih izvora hrvatskog reprezentativca, milanski je klub spreman pustiti Brozovića ako dobije zadovoljavajuću ponudu. I navodno je već na stol tehničkog direktora Piera Ausilija stiglo već četiri, pet ponuda, između ostalih i engleskih velikana koji su spremni platiti odštetni iznos.

Prema istom izvoru, Inter je donju granicu odštetnog iznosa stavio na 15-ak milijuna eura, a vjeruje se da bi mogao dobiti i do 20 milijuna. Dakle, ako uistinu Brozović već ove zime napusti klub, Inter bi zaradio između osam i 12 milijuna eura, prenosi Tportal.

Naravno, do realizacije je još daleko, no čim čelnici Intera puštaju takve informacije u medije, jasno je da se iza svega uistinu kuha Brozovićev transfer.

Hrvatski veznjak u Interu je ove sezone, od 15 prvenstvenih – odigrao deset utakmica, s time da mu je trener Mancini davao minutažu upravo u velikim okršajima, poput Juventusa, Rome, Napolija, Milana, Fiorentine, a u tim dvobojima Brozović je ostavio i odličan dojam. I sigurni smo da potencijalni kupci to znaju te da spremno čekaju početak zimskog prijelaznog roka. /HMS/