Nije tajna da je Ivan Perišić na meti europskih velikana poput Chelseaja, Liverpoola i Manchester Uniteda. Ali sve dosad talijanski su mediji pisali kako je Inter čvrst u svojoj namjeri da zadrži hrvatskog reprezentativca.

U međuvremenu su se stvari očito promijenile.

Tako Gazzetta dello Sport piše da bi Inter Perišića 'mogao žrtvovati na kraju sezone'. Razlog? Sjajan Hrvat ove je sezone dosad upisao sedam golova i 4 asistencije u 24 natjecateljske utakmice, ali vrijednost od dolaska u klub mu je drastično skočila. Naime, u kolovozu 2015. godine stigao je na San Siro iz Wolfsburga za 16 milijuna eura, a u međuvremenu je vrijednost skočila na 40 milijuna eura.

"Zadnjih se tjedana užario telefon Piera Ausilija. Svi se iz Engleske raspituju za Perišića", navodi Gazzetta.

U Interu se čak nadaju kako bi Perišićeva cijena mogla i dodatno narasti, a milanskom klubu bi takva odšteta sjajno došla da 'izravna račune' i prilagodi se okvirima financijskog fair-playa.

Ono što je sigurno je kako se vijest o mogućoj Perišićevoj prodaji nikako neće svidjeti klupskim navijačima.

U međuvremenu je francuski L'Equipe objavio kako menadžer West Hama Slaven Bilić u Perišiću vidi idealnu zamjenu za Dimitrija Payeta koji je na odlasku i da bi ga rado vidio u svojoj momčadi. Ali pitanje je može li se West Ham financijski nadmetati s ranije navedenim europskim velikanima...