Općinski odbor HDZ BiH, na jučer održanoj sjednici, jednoglasno je donio odluku o kandidiranju Ilije Petrovića za poziciju načelnika općine Prozor-Rama na predstojećim lokalnim izborima.

Podsjećamo da je Ilija Petrović prvi predsjednik OO HDZ-a BiH Rama, a na prvim je višestranačkim izborima u BiH biran u tadašnju Skupštinu BiH.

Veliki dio profesionalne karijere proveo je u HVO, VFBIH i u Oružanim snagama BiH na različitim rukovodnim dužnostima.  Na osobni zahtjev umirovljen je u činu brigadira.

Očekujemo kako će žitelji Rame prepoznati istinsku namjeru i rad, kako kandidata HDZ-a BiH, tako i cijelog Općinskog odbora HDZ BIH Rama da život u našoj općini učinimo boljim i ugodnijim za svakog stanovnika naše općine.

Na istoj je sjednici OO HDZ BIH Rama odlučeno da dr. sc. Josip Grubeša, aktualni ministar pravde u Vijeću ministara BiH, bude nositelj liste za Općinsko vijeće Prozor-Rama. Utvrđena je i kandidacijska lista za Općinsko vijeće.  Lista je popunjena osobama koje su u našoj sredini prepoznatljive kao uspješni gospodarstvenici, liječnici, kulturni i prosvjetni radnici. U kreiranju liste vodilo se računa i o ravnomjernoj regionalnoj  zastupljenosti, te braniteljskoj populaciji i mladima.

OO HDZ BiH Rama