Zlatan Ibrahimović, čini se, nakon ove sezone više neće nositi Milanov dres i trebao bi se vratiti u domovinu te potpisati za Hammarby.

Švedski napadač kriv je jer je bio najglasniji tijekom nedavnog sastanka igrača i izvršnog predsjednika Ivana Gazdisa, a čini se kako prvi čovjek struke ne može klupskoj legendi oprostiti izgovoreno i sprema ga se riješiti.

Gazzetta dello Sport piše kako je odnos 38-godišnje legende i milanskog kluba nikad gori te kako nema šanse da će mu Rossoneri ponuditi novi ugovor po završetku tekuće sezone.

Talijanski mediji pišu kako to znači da će se vratiti u Hammabrby, kluba čiji je dioničar i s kojim je trenirao pod pauzom zbog koronavirusa, ali da to neće utjecati na njegove izvedbe ove sezone i nastojanje da Milan dovuče do plasmana u Europa ligu.

Iako je trenutačno ozlijeđen, Zlatan bi trebao biti spreman za 22. lipnja i prvu Milanovu utakmicu u Serie A poslije pauze protiv Leccea.

Crveno-crni su navodno već spremni za život poslije Zlatana jer ga planiraju zamijeniti Realovim promašajem Lukom Jovićem.