Koalicija hrvatskih stranaka HDZ-a BiH, HSP-a BiH, RDS-a na čelu s kandidatom za načelnika gosp. Antom Pavličevićem održala je 27.9.2016. godine javnu tribinu na Ustirami.

U prepunoj dvorani i ugodnoj atmosferi prisutnima su se obratili nositelj liste dr. Mario Budimir, te predsjednici Koalicije hrvatskih stranaka Drago Tule, Ivan Fofić Ćiro i Marko Beljo, koji su svojim izlaganjima govorili o aktualnoj problematici u našoj općini s posebnim naglaskom na otvaranje novih radnih mjesta u realnom sektoru kao prioritetom za koji će se budući vijećnici ove koalicije na čelu s načelnikom gosp. Antom Pavličevćem zalagati.

S posebnim oduševljenjem dočekan je gosp. Ante Pavličević, kandidat za načelnika općine Prozor-Rama, koji je nakon izlaganja Programa Koalicije i predstavljanja kandidata sa liste za OV prisutne pozvao da na predstojećim izborima glasaju po svojoj savjesti.

Mještani Ustirame su još jednom potvrdili da čvrsto stoje uz mladost, poštenje i rad što vide u  budućem načelniku gosp. Anti Pavličeviću i listi Koalicije hrvatskih stranaka.