Da lopovi u Mostaru ne biraju koga će opljačkati svjedoči i činjenica da je jučer provaljeno u sobu časne sestre.

 Policijska Uprava  Mostar je obaviještena da je tijekom  jučerašnjeg dana od strane nepoznatih  počinitelja izvršena provala u sobu časne sestre koja se nalazi u sklopu mostarske katedrale u Ulici biskupa Čule.

Tom prigodom je otuđen novčanik , kompjuter i ključevi od vozila. Na licu mjesta izvršen je očevid a istragu vodi Odjel krim. policije, priopćeno je iz MUP-a HNž-a.

U protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) registrirano je 8 prijava od čega na području Mostara 5, dok je iz oblasti javnog reda i mira registriran jedan prekršaj i to na području Čitluka, priopćeno je iz  MUP-a HNŽ-a.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano 5 prometnih nezgoda i to,  na području Mostara 4 i na području Čapljine 1, u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Uz ostalo, u PU Mostar jučer se obratio F.S. (1961) i prijavio da je od strane NN osobe izvršena provala u njegovo vozilo marke „VW Golf II" dok se nalazilo parkirano u Ulici fra A. Miletića.

prvi.tv